اطلاعيه به مناسبت 22 بهمن

قابل توجه اساتید و کارکنان محترم دانشکده علوم انسانی

با سلام و احترام،

به استحضار می رساند همچون سالهای گذشته بمناست ایام ا... دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، روابط عمومی دانشگاه گیلان از کلیه فرزندان ممتاز دانشگاهی تقدیر بعمل می‌آورد. ضمن تبريك اين ايام الله ، آندسته از همكاراني كه كه فرزندانشان حائز رتبه (صرفاً فرزندان همکاران دانشگاهی) طبق بندهای زیر مي باشند حداکثر تا تاریخ 8/11/91 مدارك لازم را جهت جمع بندي و ارسال به روابط عمومی دانشگاه به امور عمومي دانشكده تحويل فرمايند.

مقطع

معدل

مقطع

معدل