اطلاعيه معاونت پژوهشی دانشکده در خصوص برگزاری همایش ملی نقش کرسی های نظریه پردازی در توسعه علمی کشور

تاریخ برگزاری همایش ملی نقش کرسی های نظریه پردازی در توسعه علمی کشور اعلام شد.

به گزارش واحد خبر دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی،نقد و مناظره؛ در جلسه ای که روز دوشنبه 20 اردیبهشت با حضور دکتر ترابی، دکتر محسنی، دکتر واسعی، حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه، دکتر بلخاری و مهندس کیا در دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی،نقد و مناظره برگزار شد؛ تاریخ نهایی برگزاری همایش ملی نقش کرسی های نظریه پردازی در توسعه علمی کشور مشخص شد. این همایش روز چهارشنبه دوازدهم خرداد ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار می شود.

شایان ذکر است این همایش که به دلیل استقبال صاحبان قلم و اندیشه به تاخیر افتاده بود مراحل نهایی بررسی مقالات ارسالی را می گذراند و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

اطلاعات بيشتر ودريافت فرم