اطلاعیه مهم هفته پژوهش دانشکده ادبیات و علوم انسانی

Untitled-1 copy

به اطلاع می­رساند جدول زمان­بندی برنامه­ های هفته پژوهش 94 و لیست مقالات پذیرفته شده برای ارائه به صورت سخنرانی یا پوستر در سایت دانشکده، قسمت پژوهش و همچنین در برد پژوهشی نصب شده است. روز همایش دانشجویی دوشنبه 23 آذر از ساعت 9 تا 17 در تالار حکمت می­باشد. دانشجویانی که مقاله آنها به صورت سخنرانی پذیرفته شده است، با توجه به زمان­بندی مربوط به گروه آموزشی خود، فایل پاورپوینت مقاله خود را در حد 10 دقیقه سخنرانی در آماده نمایند. همچنین دانشجویانی که مقاله آنها به صورت پوستر پذیرفته شده است، با توجه به زمان­بندی مربوط پوستر از مقاله خود را در فرمت دلخواه ترجیحاً سایز A3 آماده نمایند و در محلی که برای نصب پوسترها مشخص خواهد شد، نصب نمایند.

همچنین از پژوهشگران محترم، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دعوت می­شود تا در کارگاه­ها و میزگردها و جلسات سخنرانی و اختتامیه که در روز سه شنبه 24 آذر از ساعت 9 تا 17 در تالار حکمت برگزار می­شود شرکت نمایند.

معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی