برگزاری جشن دانش آموختگی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1390 دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان در محل تالار حکمت این دانشکده و در تاریخ سه شنبه 2/4/94 برگزار شد.

در این مراسم باشکوه، که با حضور رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر رستمی، معاون محترم اداری و مالی آقای دکتر علیرضا فرحبخش، معاون محترم آموزشی آقای دکتر علی صفایی، اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان دانش آموخته از ساعت 9:40 آغاز شد،  بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، رئیس محترم دانشکده در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 270 شهید غواص،  با عرض خیر مقدم به خانواده ها و دانشجویان و مهمانان مراسم، با اشاره به خیل عظیم دانش آموختگان از تلاش دانشکده ادبیات و علوم انسانی در برگزاری و آماده سازی زمینه های  اجرای مراسم تقدیر و تشکر نمودند.

در ادامه، سوگند نامه‌ی فارغ التحصیلان توسط یکی از دانش آموختگان قرائت شد و سپس از دانشجویان برجسته در امور فرهنگی و هنری و رتبه های برتر هر دوره و کنکور ارشد تقدیر به عمل آمد.

این مراسم با برنامه عکس یادگاری فارغ التحصیلان ادامه یافت و پخش کلیپ و برنامه های سرگرمی و اجرای موسیقی سنتی و نوای دلنواز دعای فرج حسن ختام این برنامه بودند.