برگزاری جشن فارغ التحصيلی دانشجويان دانشکده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه گيلان

جشن دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی در روز جمعه مورخ 2/4/91 در تالار حکمت دانشکده با حضور 774 دانشجو فارغ‌التحصیل رشته‌های (زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات انگلیسی، زبان و ادبیات عرب، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، مشاوره، حقوق، مدیریت صنعتی و بازرگانی، زبان روسی،روانشناسي) برگزار شد.

در این جشن معاون محترم امور فرهنگی، معاون پژوهشی و فنآوری ، معاون اداری و مالی و تنی چند از اساتید دانشکده حضور داشتند.

آغاز برنامه از ساعت 8 صبح با تلاوت آیات قرآن و نواختن سرود جمهوری اسلامی شروع شد.و پس از آن آقای دکتر خلیلی جانشین محترم ریاست دانشکده و دکتر شاکری‌نیا معاونت محترم امور فرهنگی دانشگاه ضمن خوش‌آمد گویی و تبریک به مدعوین از زحمات چند ساله دانشجویان تقدیرنموده و براي آنان جهت ادامه تحصيل و پيشرفت علمی تا سطوح بالاتر آرزوی توفيق نمودند.

سپس متن سوگندنامه فارغ‌التحصیلی توسط یکی از دانشجویان قرائت شد و در ادامه به نمایندگان دانشجویان رتبه‌های اول هر گروه فارغ‌التحصیل لوح تقدیر اهدا گردید.

در خاتمه به رسم يادبود، دانشجویان هر گروه با يكديگرو اساتید مربوطه عکس یادگاری گرفتند.

مراسم در ساعت 11 پس از پذیرایی مختصرخاتمه یافت.