بیستمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی (ادب پژوهي) منتشر شد.

اين فصلنامه تخصصی زبان و ادبيات فارسی بوده وحاصل فعاليت مشترک دانشکده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه گيلان و انجمن علمی زبان و ادبيات فارسی مي‌باشد.

براساس گزارش هفتمين جلسه شورای راهبری ISC مورخ 15 مردادماه 1390 ، فصلنامه ادب پژوهی در بين 666 نشريه - علمی پژوهشی و علمی - ترويجی فارسی زبان که در پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمايه شده‌اند، از نظر ضريب تاثير در رتبه نخست قرار گرفت.

مجموعه عناوين اين شماره از فصلنامه عبارتند از:

1 - طبقه بندی معنایی اصطلاحات فارسی از دیدگاه زبان شناسی شناختی (دکتر محمد راسخ مهند و مونا شمس‌الدینی)

2 - تصحیح و تبیین برخی دشواری‌های متون کهن براساس گویش لری (دکتر تیمور مالمیر)

3 - مقایسه اقوال ایزدی‌ها با کلامات یارسان در پرتو برخی سروده‌های ایرانی غربی (دکتر امید طبیب زاده)

4 - ریشه‌شناسی چند واژه از لری بویر احمدی (دکتر اسفندیار طاهری)

5 -  تحلیل نقشی ساخت‌های پرسشی در زبان فارسی (دکتر هنگامه واعظی)

6 -  پیشوند فعلی / bv-/ در گذشته ساده گیلکی از تکوین تا تصریف (سید حنان میرهاشمی جورشری)

7 -  بررسی وجه فعل در زبان فارسی بر پایه نظریه فضاهای ذهنی (دکتر فردوس آقا گل‌زاده و زهرا عباسی)

8 - چند واژه در فرهنگ های فارسی (دکتر مجید منصوری)

•1-      مقالات اين فصلنامه در پايگاه اينترنتی مجله به نشانی http://Research.guilan.ac.ir/adab  موجود است.

•2-      همچنين اين نشريه در مراکز اطلاع رسانی زير نمايه می شود.