ترجمه مشترک کتاب سياست خارجی امريکا در خاور ميانه نقش لابيها و گروههای ذی نفوذ تو سط جناب آقای دکتر سيمبر.

کتاب سياست خارجی آمريکا در خاور ميانه نقش لابيها و گروههای ذی نفوذ نوشته (جنيس جی.تری) با همکاری آقايان دکتر رضا سيمبر و دکتر ارسلان قربانی شيخ نشين ترجمه شد.

اين کتاب توسط سازمان مطالعه و تدوين کتب علوم انسانی دانشگاهها(سمت) به چاپ رسيده است .

فهرست مطالب کتاب شامل يازده فصل تحت عناوين زير می باشد:

• اشعار اپرا:شکل دهی سياست خارجي(آرای عمومي،رای گيري،انتخابات)
  • قطعات موسيقي:رسانه ها و فرهنگ عمومي(پوشش خبري،فرهنگ عمومي،ژورنالهای دانشگاهی و نظري)
  • آماده کرده صحنه: تصاوير ذهنی و گرايشها
  • وجوه توليدي:روشهای مالی و حمايتهای مالي(مبارزه با نامه/نمابر/پست الکترونيک،ارتباطات مستقيم فردی با رياست جمهوری و ساير مقامات کاخ سفيد، روابط فردی با مقامات منتخب و مشاوران آنها،سازمانهای ملي/گروههای ذی نفع ويژه،فشار بر کنگره دولتهای محلی و ايالتي،تلاشهای روزنامه نگارانه برای کسب حمايت عمومي،فشار برای قانون گذاری موضوعات خاص در کنگره ،دولت و سطوح محلی فرشتگان کمکهای مالی.)
  • پيش درآمد:مورد قبرس
  • نقش آفرينی : يهوديان آمريکايی و لابيهای طرفدار صهيونيست(اسرائيل،سازمانهای يهودی امريکا،لابيهای طرفدار اسرائيل و دولت امريکا،کميته های اقدام سياسي،پشتيبانی کنگره و کمکهای مالي)
  • پرده اول :دولت فورد(سادات وتوافقات آزاد سازی صحرای سينا)
  • توليد اصلي:مبارزه با تحريم اعراب