ترجمه کتاب مفاهیم کلیدی در اندیشه هابر ماس توسط عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه گیلان

کتاب مفاهیم کلیدی در اندیشه هابر ماس تالیف آندرو ادگار توسط آقای دکتر محمد رضا غلامی (استادیار گروه جامعه شناسی دانشگاه گیلان) ترجمه شد.

این کتاب توسط انتشارات دنیای اقتصاد به چاپ رسید.

هابرماس بی‌تردید اثرگذارترین و پر ارجاء ترین فیلسوف و نظریه‏ پرداز آلمانی در بین هم ‏نسل هایش به‌شمار می‌رود. در محیط روشنفکری که تحت سلطه پست‏ مدرن‏ها قرار داشت، آثار او در دفاع از آنچه آن را «پروژه مدرنیته» می‏ نامید و نیز در دفاع از روشنگری که در پی حقیقت و عدالت و در خدمت رهایی‏ بخشی سیاسی بود، پابرجا و مستقل باقی ماند. جدا از ارائه نظریه اجتماعی کلانی که در خوانش مجدد سنت جامعه‏ شناسی آلمانی، فرانسوی و آمریکایی ریشه دارد و در هم‏سویی با آنهاست. نتایج سودمند نظریات هابرماس، حوزه‏‏ هایی نظیر فلسفه زبان، روان‏شناسی شناختی و تکاملی، توجیهات مارکسیستی در مورد دولت و تاریخ، اخلاق و قانون را در بر می‌گیرد. نظریات هابرماس همچنین در زمره جریان مستمر تفاسیر توسعه سیاسی معاصر در اروپا و آلمان است.