خلاصه گزارش برنامه های اجراء شده در هفته پژوهش سال 96

مراسم افتتاحیه هفته پژوهش و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال 96 با حضور پژوهشگران، استادان و دانشجویان دانشکده در ساعت 12:30 روز چهارشنبه 22 آذر با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در تالار حکمت آغاز شد و با سخنرانی جناب آقای دکتر عباداله رستمی ریاست محترم دانشکده و جناب آقای دکتر مجید یاسوری معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده ادامه یافت. در ادامه روز چهارشنبه 22 آذر، کارگاه «روش­های تحقیق کیفی» توسط گروه جغرافیا با دعوت از جناب آقای دکتر محمدسعید ذکایی هیأت علمی محترم دانشگاه علامه طباطبایی برای اعضای محترم هیأت علمی دانشکده و دانشجویان برگزار گردید. در پایان کارگاه از زحمات مدرس محترم کارگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد. در روز یکشنبه 26 آذر، کارگاه­ها و میزگرد و نمایشگاه به شرح زیر برگزار گردید: ـ کارگاه با عنوان «چگونه پایان­ نامه بنویسیم» توسط سرکار خانم دکتر معصومه رادگودرزی، هیأت علمی محترم گروه علوم سیاسی ـ کارگاه با عنوان «مروری بر نقش دانشگاه­ها در پیشبرد جامعه با تأکید بر دانشگاه­های نسل سوم» توسط سرکار خانم دکتر مریم دانای طوس هیأت علمی محترم گروه زبان و ادبیات انگلیسی ـ کارگاه با عنوان «مسائل زبان شناسی روز» توسط سرکار خانم دکتر مریم دانای طوس، جناب آقای دکتر محمدامین صراحی، جناب آقای دکتر منصور شعبانی، اعضای محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی ـ میزگرد تخصصی با عنوان «آینده ملت کشورها در نظام بین الملل: چشم اندازهای فراسو» توسط اعضای محترم هیأت علمی گروه علوم سیاسی ـ کارگاه با عنوان «ایندکس پژوهشی مجلات کشور روسیه» توسط جناب آقای دکتر آرش گل اندام هیأت علمی محترم گروه زبان روسی ـ کارگاه با عنوان «تنظیم پروپوزال» توسط جناب آقای دکتر امیر قربانپور هیأت علمی محترم گروه علوم تربیتی و مشاوره ـ نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشکده توسط معاونت پژوهشی در ورودی دانشکده در روز دوشنبه 27 آذر، ارائه مقالات دانشجویی در حدود 80  عنوان مقاله به صورت سخنرانی و پوستر از گروه های آموزشی دانشکده با حضور اعضای هیأت علمی به عنوان داور در سالن­های 1 و 2 تالار حکمت از ساعت 13 تا 17 صورت گرفت. در روز سه شنبه 28 آذر ساعت 14:30 مراسم اختتامیه هفته پژوهش 96 دانشکده ادبیات و علوم انسانی با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. سپس ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر رستمی در مورد جایگاه و اهمیت پژوهش در دانشگاه و جامعه سخنرانی نمودند. در ادامه معاونت محترم پژوهشی و اجرایی دانشکده جناب آقای دکتر یاسوری به ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشکده در سال 95 و جایگاه دانشکده در دانشگاه و گروه­های آموزشی و مقایسه آن با عملکرد پژوهشی سال­های 91 و 92 و 93 و 94 پرداختند. ایشان به ارتقای رتبه امتیازهای پژوهشی اعضای محترم هیأت علمی دانشکده در میان دانشکده ها از رتبه چهارم به سوم در سال 94 و از رتبه سوم به دوم در سال 95 اشاره فرمودند و این پیشرفت را تبریک گفتند. ایشان انتخاب جناب آقای دکتر محمود مرادی هیأت علمی محترم گروه مدیریت را به عنوان پژوهشگر برتر استانی (بر اساس فعالیتهای پژوهشی 4 سال اخیر) تبریک گفتند. ایشان همچنین قرار گرفتن دو نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده از گروه روانشناسی، جناب آقای دکتر عباسعلی حسین خانزاده و جناب آقای دکتر عباس ابوالقاسمی را در بین 11 نفر اول دانشگاه که دارای بیشترین امتیازات پژوهشی در سال 95 بودند، تبریک گفتند. همچنین ایشان انتخاب سه نفر پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی به ترتیب: جناب آقای دکتر عباسعلی حسین خانزاده عضو محترم هیأت علمی گروه روانشناسی جناب آقای دکتر عباس ابوالقاسمی عضو محترم هیأت علمی گروه روانشناسی جناب آقای دکتر محسن اکبری عضو محترم گروه مدیریت را تبریک گفتند که از ایشان در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در اختتامیه هفته پژوهش و فناوری سال 96 روز دوشنبه 27 آذر قدردانی به عمل آمد. در ادامه از پژوهشگران برتر در سه حوزه تقدیر به عمل آمد: اعضای محترم هیأت علمی که به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده در سال 96 انتخاب شدند، به ترتیب: آقای دکتر رضا سیمبر عضو محترم هیأت علمی گروه علوم سیاسی آقای دکتر علی حاجی نژاد عضو محترم هیأت علمی گروه جغرافیا آقای دکتر مجید یاسوری عضو محترم هیأت علمی گروه جغرافیا آقای دکتر علی صفایی عضو محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی آقای دکتر محدعلی خزانه دارلو عضو محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی آقای دکتر سید امیر نیاکویی عضو محترم هیأت علمی گروه علوم سیاسی آقای دکتر محمود مرادی عضو محترم هیأت علمی گروه مدیریت همچنین از آقای حسین واحد کارشناس گروه علوم تربیتی و مشاوره و گروه زبان روسی و گروه زبان و ادبیات انگلیسی به عنوان پژوهشگر برتر در حوزه کارشناسان دانشکده انتخاب و از ایشان تقدیر شد. در ادامه از دانشجویان پژوهشگر برتر دانشکده بر اساس فعالیت­های پژوهشی چهار سال اخیر تقدیر شد. از مقطع دکتری آقای بهروز سلطانی دانشجوی دکترای زبان و ادبیات فارسی و از مقطع کارشناسی ارشد خانم انیس داودی دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا انتخاب شدند که در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در اختتامیه هفته پژوهش و فناوری سال 96 روز دوشنبه 27 آذر قدردانی به عمل آمد. در هفته پژوهش داخلی بر اساس فعالیتهای چهار سال اخیر از مقطع دکتری خانم راضیه خوش ضمیر دانشجوی دکترای زبان و ادبیات فارسی انتخاب شدند. انتخاب و تقدیر از مقاله برتر دانشجویی از گروه­های آموزشی دانشکده برای ارائه مقالات به صورت سخنرانی صورت پذیرفت.
  • گروه حقوق: خانم سیمین دخت دریابیگی
  • گروه علوم تربیتی و مشاوره: خانم اعظم بخشی پور
  • گروه مدیریت: آقای امیر استاد
  • گروه علوم اجتماعی: خانم مرضیه قویدل دارستانی
  • گروه علوم سیاسی: خانم صدیقه آذین
  • گروه جغرافیا: خانم فاطمه مؤمنی طارمسری
  • گروه زبان و ادبیات انگلیسی: رضا نقوی مقدم
  • گروه زبان و ادبیات عربی: آقای اسرافیل یاری
  • گروه زبان و ادبیات فارسی: خانم عاطفه صادقی
  • گروه زبان روسی: آقای الیاس خداوردی
در ادامه جشنواره ایده نو در حوزه علوم انسانی با حضور سرکار خانم دکتر مریم دانای طوس مسئول کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشکده، از ایده­ پرداز برتر دانشکده آقای میلاد ملکی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی تقدیر شد. جلسه اختتامیه هفته پژوهش و فناوری دانشکده در سال 96 با پذیرایی خاتمه یافت.