دکتر هادی آقاجانیان عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی به درجه بازنشستگی نائل گردیدند.

مراسم بازنشستگی آقای دکتر هادی آقاجانیان عضو محترم هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشکده ادبیات و علوم انسانی طی جلسه‌ای که در روز دوشنبه مورخ 18/2/91 با حضور ریاست، معاونین، نماینده محترم نهاد رهبری دانشگاه و دیگر اعضای گروه در اتاق شورای دانشکده برگزار شد.

در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات 30 ساله نامبرده حکم بازنشستگی و لوح تقدیر توسط ریاست محترم دانشکده به ایشان تقدیم شد.

دکتر آقاجانیان از سال 1369 به عنوان عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی به خدمت دانشگاه گیلان در آمدند و از سال 1370 الی 1374 سمت معاون آموزشی و دانشجویی دانشکده ادبیات و علوم انسانی را عهده‌دار بودند. نامبرده دوره دانش‌آموختگی (کارشناسی رشته الهیات و معارف اسلامی، کارشناسی ارشد رشته الهیات - علوم قرآن و حدیث و دکتری الهیات - علوم قرآن و حدیث) خود را در دانشگاه تهران اخذ نمودند.

دیگر توضیحات