سی و سومين شماره فصلنامه علمي پژوهشي (ادب پژوهي) منتشر شد.

اين فصلنامه تخصصي زبان و ادبيات فارسي بوده وحاصل فعاليت مشترك دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه گيلان و انجمن علمي زبان و ادبيات فارسي مي‌باشد.

براساس گزارش هفتمين جلسه شوراي راهبري ISC مورخ 15 مردادماه 1390 ، فصلنامه ادب پژوهي در بين 666 نشريه – علمي پژوهشي و علمي – ترويجي فارسي زبان كه در پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) نمايه شده‌اند، از نظر ضريب تاثير در رتبه نخست قرار گرفت.

مجموعه عناوين اين شماره از فصلنامه عبارتند از:

• راوی بوف کور، رانه مرگ و شکاف در نظم نمادین (مجید جلاله وند آلکامی)
  • نقش تغییر علت در تأویل قصص قرآنی در متون عرفانی (رحمان مشتاق مهر و فرهاد محمدی)
  • "اقلیت شدن" در بوف کور (علی تسلیمی و سمیه قاسمی)
  • بررسی معنی شناختی حسن تعبیرات مرتبط با مرگ در غزلیات حافظ (غلامرضا پیروز و منیره محرابی کالی)
  • آنیمیسم و پیوند آن با ناتورالیسم در آثار صادق چوبک (مریم حیدری و هانیه غفاری کومله)
  • رستم شخصیت اسطوره ای یا حماسی؟ (سعید شهروئی)
  • نقد تصحیح شیرین و خسرو امیر خسرو دهلوی (آزاده پوده، حسین آقا حسینی و محسن محمدی فشارکی)

مقالات اين فصلنامه در پايگاه اينترنتي مجله به نشاني http://Research.guilan.ac.ir/adab موجود است.

همچنين اين نشريه در مراكز اطلاع رساني زير نمايه مي شود.

• مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم فنآوري SrLst.com
  • بانك اطلاعات علمي كشور : sid.ir