مراسم اختتامیه هفته پژوهش دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

مراسم اختتامیه هفته پژوهش دانشکده ادبیات و علوم انسانی در روز چهارشنبه مورخ 20 آذرماه 1392 در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در این مراسم به مقالات اول تا سوم دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی که پس از ارزیابی‌های داوران و بررسی سوابق پژوهشی و آموزشی از بین کل مقالات ارائه شده در همایش هفته پژوهش ( 17 تا 19 آذرماه) برگزیده شده بودند، لوح و جوایزی به رسم یادبود اهدا شد. در مراسم اختتامیه دکتر معصومی راد معاون پژوهشی و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی به ارائه گزارشی از عملکرد هفته پژوهش دانشکده پرداختند. براساس این گزارش بالغ بر 176 مقاله از سوی دانشجویان گروه‌های آموزشی دانشکده شامل :‌ ادبیات فارسی ، جغرافیا و برنامه ریزی شهری ، حقوق ، روانشناسی ، زبان و ادبیات انگلیسی ، زبان و ادبیات روسی ، علوم اجتماعی ، علوم تربیتی ، علوم سیاسی ، مدیریت برای ارائه در همایش هفته پژوهش انتخاب شد که طی روز‌های یکشنه ، دوشنبه و سه شنبه در 3 سالن اصلی و فرعی تالار حکمت ارائه شدند. در این مراسم که با حضور جمع کثیری از دانشجویان و اساتید دانشکده برگزار شد، دکتر دوستدار ریاست دانشکده ضمن تبریک هفته پژوهش و تقدیر از همکاران و دانشجویان جهت برگزاری همایش پژوهشی، خواستار تلاش و مساعی گسترده‌تر در راستای تولید علم و تحقیق و پژوهش شدند و توسعه شاخص های علمی و پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و به ویژه تلاش در جهت علوم انسانی اسلامی را از مهمترین دغدغه‌های خود برشمردند و تداوم تلاش در این زمینه را ضروری دانستند. در پایان مراسم جوایز برگزیدگان با حضور دکتر شاکری نیا معاون محترم فرهنگی دانشگاه، رئیس و معاونین دانشکده ادبیات و علوم انسانی و اعضای هیأت علمی گروه‌های آموزشی برگزار گردید.

دانشجویان پژوهشگر برگزیده (حائز رتبه اول) دانشکده ادبیات و علوم انسانی در هفته پژوهش 92

•1.       سرکار خانم لیلا حر دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی

•2.       جناب آقای اصغر رحمانی پاکروان دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی

•3.      سرکار خانم فروغ جاوید دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اجتماعی