مراسم توديع و معارفه معاون اداری و مالی دانشگاه و رئيس دانشکده علوم انسانی

مراسم توديع و معارفه معاون اداری ومالی دانشگاه و رئيس دانشکده ادبيات و علوم انسانی صبح روز شنبه مورخ 9/10/91 ساعت 30/10 در تالار حکمت دانشکده برگزار شد.در اين مراسم رياست، اعضای هيأت علمي، کارکنان و جمعی از دانشجويان دانشگاه و همچنين مهندس جعفرزاده نماينده محترم مردم گيلان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.مراسم با تلاوت آياتی چند ازقرآن مجيد و سرود جمهوری اسلامی ايران آغاز شد.سپس آقای دکتر باقري معاون مستعفی گزارش جامه ای از عملکرد چند ساله حوزه اداری و مالی دانشکده را ارائه نمودند، پس از آن آقای دکتر حاتم زاده رياست محترم دانشگاه ضمن تقدير و تشکر از زحمات آقای دکتر باقری و کار گروه ايشان آقای دکتر رضا سيمبر عضو هيات علمی گروه علوم سياسی ورئيس دانشکده ادبيات و علوم انسانی را به عنوان معاون جديد اداری و مالی دانشگاه معرفی نمودند. در همين راستا نيز آقاي دکتر محمد دوستار عضو هيأت علمی گروه مديريت دانشگاه به عنوان رئيس جديد دانشکده علوم انسانی از طرف رياست محترم منصوب شدند.

در خاتمه لوح تقدير و احکام جديد توسط رياست دانشگاه و مهمان حاضر (مهندس جعفرزاده) اهدا شد.