مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید گروه مدیریت برگزار شد.

نشست معارفه اساتید و دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه مدیریت ورودی 90،صبح روز یکشنبه یکم آبانماه با همکاری انجمن علمی گروه،در تالار حکمت دانشکده انسانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

در این نشست صمیمانه که با حضور دانشجویان و جمعی از اساتیدگروه مدیریت همراه بود ضمن معرفی اساتید و سوابق علمی وتحصیلی شان از ایشان برای ایراد سخنرانی دعوت شد.

دکتر رمضانیان در سخنان خود ضمن تبریک به ورودی های 90 به جهت قبولی در ماراتن کنکور بیان کردند: مدیریت پیش از آنکه تئوری باشد عمل است و ما هنوز در حوزه ی علوم سنتی مدیریت هستیم ولی دانشجویان را به کسب مهارت های نوین مدیریتی ترغیب میکنیم.باید بدانیم که مهارتهای مدیریتی تابع سلیقه و عادات نیستند ;نشات گرفته از علم و دانش اند وبرای مجهز شدن به آن باید در رفتار خود تغییراتی ایجاد کنیم.ایشان هنر در نگاه کردن ، توانایی دید هدفمند ، هنر تفکر و هنر توانایی احساسات زنده و امیدبخش را لازمه ی دانشجویان مدیریت امروز دانستند.
 دکتر رمضان پور در سخنانی کوتاه پس از بیان تبریک به دانشجویان جدیدالورود،ضمن رضایت از دانشجویان مدیریت در طول دوره های مختلف،ابراز امیدواری کردند که دانشجویان دوره جدید نیز در عرصه های علمی،اخلاقی و معرفتی برجسته باشند.
دکتر اسماعیل پور پس از تبریک و بزرگ شمردن قبولی در دانشگاه بیان کردند که این خود ما هستیم که به رشته ی خود بها میدهیم و به آن اعتبار می بخشیم.مسلما صرف داشتن مدرک نیاز جامعه نیست بلکه یک مدیر باید متناسب با عصر امروز، نیازهای جامعه را تشخیص دهد و خود را مطابق با آن تجهیز کند.ایشان به دانشجویان توصیه نمودند از محیط علمی دانشگاه و علوم و تجربیات اساتید نهایت استفاده را ببرند.
دکتر قلی زاده نیز ضمن بیان خیرمقدم به دانشجویان; همراه بودن با دانشجویان، اساتید ،کتب و مطالب علمی را توفیق دانستند و خطاب به دانشجویان بیان کردند شما با مهندسی افکار،کتاب و اساتید سروکار دارید و همیشه با بهترین ها سروکار داشتن لذت بخش است.ایشان ضمن اظهار اینکه کسب دانش کافی نیست و دانش باید در عمل شکل بگیرد،بزرگترین مهارت یک مدیر را برقراری ارتباط دانستند و با اشاره به اینکه رشته مدیریت یک رشته اساسی و بسیار مهم است بیان کردند: هدف ما آشنا کردن شما با افکار نیست بلکه با چگونه فکر کردن است.
دکتر دوستار ضمن تبریک ، خطاب به دانشجویان بیان کردند: باید فرزند زمان خویشتن بود.اگر میخواهید در آینده موفق باشید باید سعی کنید ویژگی های خود را با ویژگی های یک انسان کارآفرین مطابقت دهید.خروجی های دانشگاه نباید صرفا یک جزوه خوان و یا یک کتاب خوان خوب باشند چرا که در اینصورت لزوما افراد موفقی نخواهندبود.یک انسان موفق باید در تمام ابعاد علمی و فرهنگی ، خود را تجهیز کند. همواره 2سوال را برای پی بردن به اینکه  زندگی مفیدی داشته اید یا خیر از خود بپرسید:
1-من چه توانمندی ای دارم که میتوانم برای جامعه مفید باشم؟
2-چه نیازهایی در جامعه وجود دارد که من میتوانم آن ها را برطرف کنم؟
یادمان باشد کلاسهای درس به ما "مهارت" انتقال نمیدهد بلکه مهارت عبارت است از تبدیل دانش به علم و عمل!
ایشان در پایان سخنان خود ضمن آرزوی توفیق و سربلندی برای دانشجویان اظهار داشتند: ما یک وسیله هستیم تا خروجی دانشگاه یک خروجی با کیفیت باشد; یک خروجی با کیفیت که اندیشه های علمی و دغدغه های انسانی دارد.
دکتر مرادی نیز به ورودی های نود به جهت قبولی درکنکور تبریک گفتند و برگزاری این نشست را مفید و لازم برشمردند.
ایشان با اشاره به اینکه گروه مدیریت بیشترین تعداد دانشجو را در دانشگاه گیلان دارد بیان کردند که  گروه پتانسیل داشتن دانشکده ای مجزا را داشته و اخیرا تصویب بودجه ای سه و نیم میلیاردی برای تاسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است.دکتر مرادی درادامه سخنانشان به حجم زیاد دانشجویان مدیریت و مساله بازار کار در کشور اشاره نمودند و اظهار داشتند تعداد زیاد دانشجویان مدیریت،معلول فضای کنونی کشور است که با استفاده از آن میتوان تهدید ها را به فرصت تبدیل کرد و بازار را به سمت رقابتی تر شدن پیش برد که در صورت تحقق این امر ، افراد توانمند خواهند توانست کار و حرفه  مورد علاقه خود را متناسب با تخصص شان بیابند
ایشان همچنین رمز توانمندی و مجهز شدن  را درعوامل زیر دانستند:
 1-داشتن دانش تخصصی مدیریت
2-تسلط برابزارهای تحقیق،تحلیل و آمار
3-تسلط بر زبان انگلیسی
4-تعامل و کار گروهی
5-پرسش گری و عدم اقناع
6-مطالعات جانبی(اقتصادی – روانشناسی و ...)که کسب توانمندی های جانبی را در پی خواهد داشت.
مدیر محترم گروه ،در پایان ضمن معرفی  شبکه اجتماعی مدیریت گیلان(شامگ) به دانشجویان جدید، آینده آن را مفید دانسته و به این نکته اشاره کردند که مد نظر است به تبعیت از آن چنین فضایی برای رشته های دیگر نیز ایجاد شود.
حسن ختام جلسه پرسش و پاسخ بود که طی آن دانشجویان سوالات خود را مطرح کردند.