نشست اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم انسانی با کارکنان دانشکده

به مناسبت فرا رسیدن سال جدید نشستی با حضور اعضای محترم هیات رئیسه  و کارکنان دانشکده در اتاق شورای برگزار شد.

در این جلسه که از ساعت 13/30 شروع شد، ابتدا آقای دکتر رستمی ریاست محترم دانشکده با قرائت آیه ای ازسوره (طه) "رب شرح لی صدری و یسر لی امری و احلل عقده من لسانی یفقهوا قولی"  آغاز نموده و ضمن تبریک عید نوروز و آرزوی خوشی و سعادت برای تمامی همکاران دانشکده بیان داشتند، سعی کنیم در سال جاری مصداق (حول حالنا الی احسن الحال) همواره در حال رشد و تحول باشیم تا خدای نا کرده مشمول (من ساوی یومین) نگردیده و دچار خسران نشویم.

1

آنگاه جناب آقای دکتر صفایی معاون محترم آموزشی ضمن تبریک سال نو از تلاش همه جانبه همکاران در تمامی حیطه کاری دانشکده  تشکر و قدردانی کردند و در ادامه جناب آقای دکتر فرحبخش معاون محترم اداری و مالی نیز سال نو را به تمامی همکاران تبریک گفته و از زحمات دوستان تقدیر بعمل آوردند و ابراز امیدواری کردند تا بتوانند علی رغم تنگناهای مالی، در سال جدید امور دانشکده را به خوبی پیش ببرند.

2

سپس هریک از همکاران به نوبه خود سال نو را تبریک گفته و برای یکدیگر آرزوی سلامتی و سعادت و برکت  نمودند. در پایان سالنامه سال 1395 به همکاران اهدا شد.