نشست مسئولین و اعضای محترم هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به مناسبت فرا رسیدن نیمسال جدید تحصیلی جلسه ای با حضور مسئولین و اعضای محترم هیات علمی دانشکده در روز شنبه مورخ 10 بهمن 94 در تالار حکمت دانشگاه برگزار گردید. این جلسه از ساعت 13 با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و تبریک فرا رسیدن ایام ا... دهه فجر آغاز شد. هدف این نشست فراهم آوردن زمینه برای گفتگویی صمیمانه، اطلاع رسانی در خصوص مقررات و آئین نامه های جدید، شنیدن مشکلات و کمبود های فیزیکی و تجهیزاتی استادان و بیان راه حل ها و تدابیر برای رفع آنها در آینده بود. در این نشست، موضوعاتی چند به شرح زیر مطرح گردید: مقررات جدید در خصوص ترفیع و ارتقاء و تبدیل وضعیت، آئین نامه جدید استخدامی اعضای هیات علمی، تعداد اعضای هیئت علمی و تعداد استادان بازنشسته و ارتقاء یافته . همچنین ریاست محترم دانشکده، توصیه هایی در خصوص تقویت بنیه علمی استادان برای ارتقاء و تبدیل وضعیت، بررسی مستمر اتوماسیون اداری و حضور در دفاتر طبق احکام کارگزینی و به روز کردن سر فصل درس و پرسش های پایان ترم برای بالا بردن کیفیت سطح آموزش مطرح کردند. سپس تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده به بیان مشکلات و کمبودهای موجود پرداختند و معاونین آموزشی، پژوهشی و اداری و مالی دانشکده نیز هر یک مختصراً در خصوص مطالب مطروحه نکاتی را یاد آور شدند. در پایان جلسه نیز جناب آقای دکتر رمضانیان، معاون محترم اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه، برنامه هایی را برای رفع نواقص و کمبودها برشمردند. جا دارد از همکارانی که در برگزاری هرچه بهتر این نشست مساعدت نمودند قدردانی نموده و شاهد حضور هر چه بیشتر همکاران محترم در عرصه های تصمیم سازی برای اعتلای دانشکده باشیم. جلسه در ساعت 15/15 با پذیرایی مختصر از شرکت کننده گان خاتمه یافت.