نوزدهمين شماره فصلنامه علمی پژوهشی (ادب پژوهي) منتشر شد.

اين فصلنامه تخصصی زبان و ادبيات فارسی بوده وحاصل فعاليت مشترک دانشکده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه گيلان و انجمن علمی زبان و ادبيات فارسی مي‌باشد.

براساس گزارش هفتمين جلسه شورای راهبری ISC مورخ 15 مردادماه 1390 ، فصلنامه ادب پژوهی در بين 666 نشريه - علمی پژوهشی و علمی - ترويجی فارسی زبان که در پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمايه شده‌اند، از نظر ضريب تاثير در رتبه نخست قرار گرفت.

مجموعه عناوين اين شماره از فصلنامه عبارتند از:

1 - کارکردهای شعر در نظر فیلسوفان مسلمان (دکتر سید مهدی زرقانی)

2 - در آمدی بر نظریه گونه‌های ادبی (دکترقدرت قاسمی پور)

3 - توصیف سبک ادبی (دکتر فیروز فاضلی)

4 - بررسی توصیف و کارکردهای برجسته آن در رمان (الهام بصیرزاده، دکتر منوچهر تشکّری و دکتر مهوش قویمی)

5 - بررسی نقش پادافره پیمان شکنی در ماجرای مرگ اسفندیار (لیلا حق پرست و دکتر مه دخت پورخالقی چترودی)

6 -  زمان، هویت و روایت: چگونگی فهم زمان در روایت های تخیلی غرب و ایران (سینا جهاندیده)

7 - نگاهی تازه به چگونگی درک استعاره در زبان فارسی (راحله گندمکار)

•1-       مقالات اين فصلنامه در پايگاه اينترنتی مجله به نشانی http://Research.guilan.ac.ir/adab  موجود است.

•2-       همچنين اين نشريه در مراکز اطلاع رسانی زير نمايه می شود.

نشریه ادب پژوهی دانشگاه گیلان در جمع ده نشریه برتر ISC قرار گرفت