هفدهمين شماره فصلنامه علمي پژوهشي (ادب پژوهي) منتشر شد.

اين فصلنامه تخصصي زبان و ادبيات فارسي بوده وحاصل فعاليت مشترك دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه گيلان و انجمن علمي زبان و ادبيات فارسي مي‌باشد.

براساس گزارش هفتمين جلسه شوراي راهبري ISC مورخ 15 مردادماه 1390 ، فصلنامه ادب پژوهي در بين 666 نشريه - علمي پژوهشي و علمي - ترويجي فارسي زبان كه در پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) نمايه شده‌اند، از نظر ضريب تاثير در رتبه نخست قرار گرفت.

مجموعه عناوين اين شماره از فصلنامه عبارتند از:

1 - نظریه میل محاکاتی رنه ژرار و تبیین آن در چند داستان شاهنامه (دکتر محمد طاهری)

2 - تحلیل گفتمان انتقادی رمان دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست داشت (دکتر سید علی قاسم‌زاده و دکتر مصطفی گرجی)

3 - قصه و حکایات مثنوی در خوانش شالوده شکنانه مولوی (دکتر محمد کاظم یوسف‌پور و نگین بی‌نظیر)

4 - اسلوب و ساختار اخلاق الاشراف (دکتر محمد حکیم آذر)

5 - عناصر و مضامین ترسایی در شعر شاملو (دکتر منوچهر جوکار و عارف رزیجی)

6 - بررسی عنصر روایت در قصة حسین کرد شبستری  (زهرا دهقان دهنوی و دکتر یدالله جلالی بندری)

7 - به سوی طراحی اطلس زبانی گویش گیلکی (وحید بصیرت و دکتر علی رضا قلی فامیان)

•1-      مقالات اين فصلنامه در پايگاه اينترنتي مجله به نشاني http://Research.guilan.ac.ir/adab  موجود است.

•2-      همچنين اين نشريه در مراكز اطلاع رساني زير نمايه مي شود.