چهارمين شماره ازنشريه پژوهشنامه حقوقی (گروه حقوق) دانشکده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه گيلان منتشر شد

شماره چهارم  نشريه" پژوهشنامه حقوقي "توسط انتشارات دانشگاه گيلان منتشر شد.

اين مجله حاصل فعاليت مشترک گروه حقوق دانشگاه گیلان و انجمن ایرانی حقوق جزا ميباشد.

فهرست مطالب اين شماره عبارتند از:

•·         نقش قبض در انتقال مالکیت انواع مبیع در حقوق ایران و انگلیس (حمید ابهری، عباس جغتایی)

•·         پیش­بینی ظرفیت خودمهارگری از طریق انواع جهت­گیری­های مذهبی و نقش آن در کاهش بزهکاری
(عباسعلی حسین­خانزاده، قربان همتی علمدارلو، حسین آقابابایی، اعظم مرادی، صدیقه رضایی)

•·         رویکرد دیوان کیفری بین­المللی در قبال فرآیند آماده­سازی شهود  (بهزاد رضوی فرد، حسن فقیه محمدی)

•·         بررسی جرم حفاری و کاوش غیر مجاز (ابوالحسن شاکری و حسن خدابخشی پالندی )

•·         بررسی انواع خشونت کلامی و عوامل پدیدآورنده آن از نظر دانش آموزان و معلمان ( فاطمه کریمی)

•·          تعدیل وجه التزام  و نتایج آن در حقوق  فرانسه،  انگلیس و ایران ( رضا مقصودی)

•·         بررسی جرم جعل و تزویر از منظر آموزه های اسلامی (رضا مهاجرین، محمد آبید، حمید هاشمی)

مشاوران علمی این شماره (به ترتیب الفبا):

حسین آقایی جنت­مکان (استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز) مهرزاد ابدالی (استادیار دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین)، شهرام ابراهیمی (استادیار دانشگاه شیراز)، رضا اسلامی (استادیار دانشگاه شهید بهشتی)، محمد علی بابایی (استادیار دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین)، حسن بلند (استادیار دانشگاه گیلان) مجتبی جانی پور (استادیار دانشگاه گیلان)، مهدی حسن زاده (استادیار دانشگاه قم)، عباداله رستمی (استادیار دانشگاه گیلان)، عباس زراعت (استاد دانشگاه کاشان)، رضا سیمبر (استاد دانشگاه گیلان)، محمد حسن صادقی مقدم (دانشیار دانشگاه تهران)، موسی کافی (دانشیار دانشگاه گیلان)، عیسی گلین مقدم (استادیار دانشگاه گیلان)، حسین غلامی (دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی)، حسن محسنی (استادیار دانشگاه تهران)،  قاسم محمدی (استادیار دانشگاه امام صادق)،  فیروز محمودی جانکی (استادیار دانشگاه تهران)، نادر مردانی (استادیار دانشگاه شیراز)،  حسین میر محمد صادقی (دانشیار دانشگاه شهید بهشتی)، علی حسین نجفی ابرندآبادی (استاد دانشگاه شهید بهشتی)، اسماعیل نعمت­اللهی (استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)  امیر حسن نیازپور (استادیار دانشگاه شهید بهشتی)

مقالات اين فصلنامه در پايگاه اينتر نتی مجله به نشانی http://Research.guilan.ac.ir/jolموجود است.

همچنين این نشریه در سایت­های زیر نمایه می­شود:

1. پایگاه استنادی علوم جهان اسلام: www.ISC.ir

2. سامانه نشر مجلات علمی : www.ISC.iup.ir