گزارش برگزاری اولین کرسی نظریه‌پردازی دانشگاه

باسمه‌تعالی

اولین کرسی نظریه‌پردازی ترویجی دانشگاه گیلان تحت عنوان «نابسندگی تحلیل گفتمان غرب در مورد اسلام گرایی» با سخنرانی دکتر رضا سیمبر دانشیار گروه علوم سیاسی روابط بین‌الملل دانشکده ادبیات و علوم انسانی روز سه‌شنبه مورخ 4/3/89 در تالار حکمت این دانشکده برگزار شد. این برنامه پس از تلاوتی از آیات قرآن و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز شد. در ابتدا آقای دکتر صدر ممتاز معاون پژوهشی و فنآوری دانشگاه ضمن گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر.اظهار داشت، برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی در دانشگاهها از مطالبات مقام معظم رهبری بوده که در سال 1382 مطابق نظر ایشان به تصویب رسیده است. ایشان خاطر نشان ساختند مسائل مورد توجه دانشگاهیان و شفاف سازی نزاع و ابهام در جبهه‌بندی فکری و فرهنگی و جمع‌بندی علمی مباحث مهم، برای رشد فرهنگی جامعه، از جمله اهداف سیاست‌های شورای علمی فرهنگی در امر برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره است . معاون پژوهشی دانشگاه گیلان با تأکید بر افزایش برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی در دانشگاه گیلان افزود: انتظار می‌رود با تلاش دوره‌های آموزشی مختلف دانشگاه گیلان کرسی‌های نظریه‌پردازی بیشتری در دانشگاه برگزار گردد. و این کرسی را آغازی برای برگزاری کرسی‌های دیگر توسط گروههای آموزشی دانشگاه دانستند.

پس از سخنان معاون پژوهشی، آقای دکتر رضا سیمبر دانشیار گروه علوم سیاسی و صاحب کرسی ضمن معرفی کرسی به تحلیل نظریه‌های کرسی خود پرداختند، پس از ادامة نظرات صاحب کرسی ناظران علمی کرسی آن را مورد نقد و بررسی و مناظره قرار دادند.

این برنامه در ساعت 30/11 به پایان رسید.

مجموعه عناوین کرسی ارائه شده