گزارش دهمین همایش علمی - پژوهشی دانشکده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه گيلان

باسمه تعالي

دهمین همایش علمی - پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 19 الی 20 اردیبهشت 89 در تالار حکمت دانشکده برگزار شد.

در این همایش که ریاست، معاونین و دانشجویان دانشکده حضور داشتند، ابتدا آقای دکتر شکرگزار دبیر علمی و معاون پژوهشی دانشکده گزارشی از عملکرد و خلاصه سیاستهای حوزه پژوهشی دانشکده را اعلام نمودند همچنین ایشان در خصوص مشکلات اعضای هیأت علمی برای انجام تحقیقات پژوهشی اشاره کردند و خواستار مشارکت بیشتر اساتید محترم با دانشجویان شدند. ایشان نوید راه‌اندازی مجلات علمی پژوهشی رشته‌های حقوق، علوم سیاسی و جغرافیا را در آینده نزدیک مطرح کردند. پس از سخنان معاون پژوهشی ریاست محترم دانشکده ضمن حمایت از ایده‌ها و نظرات معاونت پژوهشی دانشکده بر تحکیم ارتباط بین دانشجویان و اساتید تاکید نمودند ایشان اظهار داشتند که تلاش بیشتر در این زمینه باعث ارائه مقالات خوب خواهد گردید که از دل همین مقالات ارائه شده مقالات ارزنده‌ای منتشر خواهد شد که در کنفرانسهای معتبر بین‌المللی و ژورنالهای داخلی و خارجی کشور پذیرفته خواهد شد که موجب مباهات و افتخار دانشکده و دانشگاه خواهند بود.

در این همایش جمعاً تعداد 60 مقاله از 12 گروه آموزشی (زبان فارسی، زبان انگلیسی، زبان عربی، علوم سیاسی، مدیریت، حقوق، جغرافیا ، معارف اسلامی، زبان روسی، علوم تربیتی و مشاوره، روان‌شناسی و علوم اجتماعی) ارائه گردید.

شایان ذکر است در این دوره از همایش گروههای زبان فارسی و انگلیسی بیشترین مقاله را ارائه کرده‌اند.