مروری بر گروه زبان و ادبیات فارسی

hu

رشته زبان و ادبیات فارسی یکی از قدیمی­ ترین رشته­ های ایجاد شده در دانشگاه گیلان است. با ایجاد این رشته در شانزدهمین نشست شورای گسترش آموزش عالی در سال 1358 موافقت شد و اولین گروه از دانشجویان در سال 1362 در این رشته شروع به تحصیل کردند.

در سال 1380 اولین دوره ­ای بود که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، به صورت رسمی و از طریق آزمون سراسری جذب شدند و متعاقب آن در سال 1384 پذیرش دانشجویان دکتری در این گروه آغاز شد.

در حال حاضر گروه زبان و ادبیات فارسی علاوه بر مقطع کارشناسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با گرایش­های زیر مشغول به فعالیت است:

• دکتری محض (از سال 1384 تا کنون)
  • دکتری عرفانی (از سال 1399 تا کنون)
  • کارشناسی ارشد محض (از سال 1380 تا کنون)
  • کارشناسی ارشد ادبیات کودک و نوجوان (از سال 1395 تا کنون)
  • کارشناسی ارشد نقد و نظریه ادبی (از سال 1396 تا کنون)

شایان ذکر است گروه زبان و ادبیات فارسی 14 عضو هیأت علمی دارد که از این تعداد 3 نفر با درجه استادی 6 نفر با درجه دانشیاری و 5 نفر نیز با درجه استادیاری مشغول فعالیت­های آموزشی و پژوهشی ­اند.  مدیریت گروه زبان و ادبیات فارسی در حال حاضر بر عهده دکتر فیروز فاضلی است.

اعضای گروه

د